Ad Hoc Legal-

ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Εκπροσωπούμε αποκλειστικά εργοδότες, σε διάφορους κλάδους. Η πλειοψηφία των πελατών μας έχει δείξει την εμπιστοσύνη της προς εμάς, μέσω των μακροχρόνιων και σταθερών συνεργασιών.

Χτιζουμε
σχεσειΣ εμπιστοσυνηΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΔΙΕΘΝΩΝ BRANDS

Ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών μας εμπιστεύονται τα εργασιακά τους θέματα όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού.

Τι λενε για εμαΣ
οι πελατεΣ μαΣ

Είναι εξαιρετικό και συνεργάζεσαι με ανθρώπους που αγαπάνε και σέβονται τη δουλειά τους! Να έχεις μία συνεργασία η οποία να διακρίνεται από συνέπεια, από άμεση ανταπόκριση από επαγγελματισμό σε συνδυασμό με άριστη γνώση του αντικειμένου. Πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουν σε όλες μας τις ερωτήσεις με ευγένεια και σαφήνεια.

Ad Hoc Legal-Έφη Κατσένου
Εφη Κατσενου
Finance Director Plomari Distillery Isidoros Arvanitis S.A.

Υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, συνέπειας και αξιοπιστίας, είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που αναγνωρίσαμε στη συνεργασίας μας με την κα Πουλάκου της AD HOC LEGAL. Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον, η κα Πουλάκου ανταποκρίνεται με γνώση και εξειδίκευση, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε ένα ευρύ φάσμα νομικών ζητημάτων.

Ad Hoc Legal-Βίκυ Πιστιόλα
Βικυ Πιστιολα
Vice President

Η Χρυσηίς είναι γνώστρια του αντικειμένου της, ετοιμόλογη, μετρημένη και δυναμική. Από την πρώτη στιγμή έγινε κατανοητό πως είναι η νομικός που μπορούμε να εμπιστευτούμε για ζητήματα εργατικού δικαίου.

Ad Hoc Legal-Βασίλης Μπιρλιράκης
ΒασιληΣ ΜπιρλιρακηΣ
President, OSFE

Η συνεργασία μας με την κ. Χ. Πουλάκου της AD HOC LEGAL ξεκίνησε με το webinar που προσέφερε στα Μέλη της Πρωτοβουλίας, με θέμα το νέο Νόμο 4808/2021 για την Προστασία της Εργασίας, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον από όλους τους παρευρισκόμενους, αποδεικνύοντας τη σημασία της ουσιαστικής παρουσίασης διευκρινήσεων και την απόλυτη κάλυψη των ερωτήσεων που τέθηκαν. Η κυρία Πουλάκου έδειξε το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και την άριστη γνώση των νομικών θεμάτων που άπτονται της εξειδίκευσης της.

Ad Hoc Legal-Άγις Πιστιόλας
ΑγιΣ ΠιστιολαΣ
President of the board of ELLA-DIKA MAS

Η Ad Hoc Legal ανταποκρίνεται πάντα έγκαιρα και εύστοχα στις νομικές προκλήσεις, προκρίνοντας την καλύτερη δυνατή και πρακτική λύση για τον πελάτη της, με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία, αλλά και προσαρμοστικότητα στις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη.

Ad Hoc Legal-Χριστίνα Βασιλοπούλου
Χριστινα Βασιλοπουλου
General Legal Counsel East Europe

Η συνεργασία μου με την κα Πουλάκου ξεκίνησε το 2015 και συνεχίζεται έως και σήμερα. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε συνεργαστεί στενά σε ποικίλα και μεγάλης πολυπλοκότητας projectόπως μαζική απορρόφηση προσωπικού, σχεδιασμός και εκπόνηση προγραμμάτων εθελουσίας εξόδου, σύνταξη κανονισμού εργασίας, δημιουργία επιχειρησιακής σύμβασης. Η υπευθυνότητα, η ακεραιότητα καθώς και η σε βάθος γνώση των νομικών ζητημάτων που άπτονται στο πεδίο δράσης της, την καθιστούν συνεργάτη «κλειδί» στη μέχρι τώρα πορεία μου.

Ad Hoc Legal-Γιώργος Αγελάρης
ΓιωργοΣ ΑγελαρηΣ
Senior Manager, HR at Intrum Hellas

Η Ad Hoc Legal αποτελεί μια έμπιστη νομικά συμβουλευτική επιλογή παρέχοντας Νομικές Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το γραφείο της κας Πουλάκου συνίσταται ανεπιφύλακτα για την άμεση και αποτελεσματική επίλυση εργατικών θεμάτων για τη σύγχρονη επιχείρηση.

Ad Hoc Legal-Κωνσταντίνα Ευαγγελίου
Κωνσταντινα Ευαγγελιου
CEO at Septona SA

Η Χρυσηίδα είναι πάντα δίπλα μας, κατανοεί τις ανάγκες μας, και μας υποστηρίζει με τις νομικές της γνώσεις και συμβουλές. Αποτελεί πολύτιμο και έμπιστο συνεργάτη στη λήψη των αποφάσεων. Πάνω από όλα, η Χρυσηίδα έχει γίνει μέρος της ομάδας μας.

Ad Hoc Legal-Γιώργος Λουκάς
ΓιωργοΣ ΛουκαΣ
HR Industrial Director at IMERYS Greece, Bulgaria, Georgia

Άμεση ανταπόκριση και λύση των θεμάτων με σεβασμό στις προθεσμίες.
Προσέγγιση λεπτομερής, ρεαλιστική χωρίς ωραιοποίηση των καταστάσεων.
Οι λύσεις που παρέχονται είναι μελετημένες, σοβαρές και εφαρμόσιμες, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της εταιρείας.

Ad Hoc Legal-Θεόδωρος Πουλόπουλος
ΘεοδωροΣ ΠουλοπουλοΣ
Chairman & CEO Beirsdorf Hellas

Είχα την τύχη να γνωρίσω και να συνεργαστώ με την Χρυσηίδα ΠΟΥΛΑΚΟΥ την εποχή που ήμουν Πρόεδρος του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου (ΣΔΑΔΕ) Δυναμικού και Hr Director. Η συμβολή της Χρυσηίδας ως δικηγόρος εξειδικευμένη στα εργασιακά έχει όλα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική. Διαθέτει υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, ήθος διαύγεια, κριτική και αναλυτική σκέψη, δημιουργικό πείσμα, ευθύτητα, θάρρος της γνώμης της, σεβασμό στο συνομιλητή της και ποιότητα και ουσία στις τοποθετήσεις της. H συνεργασία μαζί της σε κάνει καλύτερο επαγγελματία! 

Ad Hoc Legal-Μάρθα Μυλωνά
Μαρθα Μυλωνα
Honorary President, SDADE / Senior Principal, KornFerry

Για τόσο λεπτά και κρίσιμα θέματα όπως είναι τα εργασιακά , η κάθε επιχείρηση έχει ανάγκη από την υποστήριξη ενός εξειδικευμένου γραφείου το οποίο να εμπνέει σιγουριά, ασφάλεια και να παρέχει υπεύθυνη, έγκαιρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση. Προς μεγάλη μας ικανοποίηση η Διοίκηση του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ αυτά τα βρήκε στην AD-HOC LEGAL.

Ad Hoc Legal-Θανάσης Μουχτής
ΘανασηΣ ΜουχτηΣ
General Manager

Η ομάδα της Ad hoc legal , ανταποκρίνεται πάντα άμεσα, αποτελεσματικά και αξιόπιστα σε κάθε μας ερώτημα, λειτουργώντας πολλές φορές προληπτικά! Σε ένα πολύπλοκο, απαιτητικό και πολλές φορές ασαφές πλαίσιο, η Ad hoc legal αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο συνεργάτη που θα σε καθοδηγήσει με επιστημονικά τεκμηριωμένο αλλά ρεαλιστικό τρόπο. Η βαθιά γνώση και κατανόηση της εργατικής νομοθεσίας, η συνεχής επικαιροποίηση με τις νέες διατάξεις καθώς επίσης και η πολυετής εμπειρία ειδικά σε πολυεθνικούς οργανισμούς αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Χρυσηίδας και της ομάδας της.

Ad Hoc Legal-Βασίλης Χουλιάρας
ΒασιληΣ ΧουλιαραΣ
HR Eastern Europe, Barilla Hellas S.A.

Συνεργαζόμαστε με την “ad hoc legal” περισσότερο από 7 χρόνια, με μία συνεργασία που, αν και εκ φύσεως της περικλείει δύσκολες περιοχές, ήταν πάντα εποικοδομητική, άμεση, περιεκτική και προ παντός αποτελεσματική, μια συνεργασία κατά την οποία απολαμβάνουμε αφοσίωση και εισηγήσεις με ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις.α

Ad Hoc Legal-Γεώργιος Σαμιός
ΓεωργιοΣ ΣαμιοΣ
Chairman of the BoD & Chief Executive Officer

Με εμπιστοσύνη, συχνή αλληλεπίδραση και απόλυτη κατανόηση του business και της εργασιακής κουλτούρας της εταιρείας μας, η συνδρομή και συμβολή της Χρυσηίδας Πουλάκου είναι καθοριστική τόσο στην επίλυση (κατά καιρούς ευαίσθητων) εργασιακών θεμάτων όσο και στην ενσωμάτωση των νέων Πολιτικών που επιβάλλονται από την πληθώρα διατάξεων εργατικής νομοθεσίας, με γνώμονα πάντα την προστασία των ανθρώπων μας αλλά και τη διατήρηση ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Η Χρυσηίδα γνωρίζει καλά την κουλτούρα και τη μακρά ιστορία μας και ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται τις σύγχρονες ανάγκες για εξέλιξη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Ad Hoc Legal-Αγγελική Σοφού
Αγγελικη Σοφου
Legal Counsel at Athens Brewery

Η «AD HOC LEGAL» συνδυάζει επαγγελματισμό και συνέπεια. Η πολυετής εμπειρία, η γνώση, σε συνδυασμό με την αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και το εξειδικευμένο προσωπικό της, μας εξασφαλίζουν την ποιοτική εκτέλεση κάθε έργου. Είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης που μας συμβουλεύει σε κάθε μας βήμα με υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα και υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες που μας παρέχει.

Ad Hoc Legal-Ιλιάνα Γκέκα
Ιλιανα Γκεκα
Finance & Administration Manager

Η συνεργασία μας με την adhoc legal άψογη. Εργάζονται με συνέπεια, οργάνωση και τεκμηριωμένες προτάσεις . Οι γνώσεις, η εμπειρία και η ευθυκρισία της δικηγόρου κυρίας Χρυσηίδας Πουλάκου αποτελούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για λήψη ορθών αποφάσεων. Αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με αίσθημα ευθύνης και εντιμότητας. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να εμπιστευτείς.

Ad Hoc Legal-Ρένα Μπαρδάνη
Ρενα Μπαρδανη
President of BoD, ELiNYAE

Οι Ad Hoc Legal παρέχει έγκαιρες και ακριβείς λύσεις στο πελατολόγιο τους. Είναι σε θέση να προσφέρουν εποικοδομητικές και αποτελεσματικές λύσεις που προσθέτουν αξία. Η Ad Hoc Legal είναι μακροπρόθεσμος συνεργάτης.

Ad Hoc Legal-Χρήστος Μπομπόλιας
ΧρηστοΣ ΜπομπολιαΣ
Chief Operating Officer, COCO-MAT SA

Με την κα Πουλάκου έχουμε πολυετή συνεργασία σε θέματα εργατικού δικαίου, εργασιακών σχέσεων και λοιπών θεμάτων που άπτονται του αντικειμένου της.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την έως τώρα συνεργασία μας διότι πέρα από τη βαθιά γνώση και την εμπειρία της, μας παρέχει εναλλακτικές λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν και πάντα με αμεσότητα και ακρίβεια. Τέλος, είναι σημαντικό για εμάς ότι οι προτάσεις της είναι ρεαλιστικές και λαμβάνουν υπόψη τις επιχειρησιακές ανάγκες της εταιρείας, ενώ όταν χρειάζονται συνοδεύονται και από πλάνο επικοινωνίας και υλοποίησης.

Ad Hoc Legal-Αγγελική Οικονόμου
Αγγελικη Οικονομου
CEO

Οι συνεργασίες μας για επιχειρήσεις και κλάδους, μας έχουν δείξει ότι η Χρυσηίς έχει γνώση και εμπειρία, για το πώς λειτουργούν οι επιχειρήσεις. Και η συμβολή της στο πεδίο έχει αμεσότητα, είναι πολύτιμη. Γιατί είναι πρακτική και συγκεκριμένη.

Ad Hoc Legal-Χρήστος Ιωάννου
ΧρηστοΣ Ιωαννου
Manager