Ad Hoc Legal - Δικηγορικη Εταιρεια

Ad-hoc υπηρεσιεΣ για μοναδικουΣ πελατεΣ

ΚαλωΣ Ηλθατε

ΕπαγγελματικεΣ ΝομικεΣ ΥπηρεσιεΣ με Προσωποπαγη Προσεγγιση

Προφιλ ΕταιρειαΣ

Η Ad Hoc Legal είναι το αποτέλεσμα εικοσιπενταετούς πορείας & εμπειρίας στην υπηρεσία των εργοδοτών (εταιρειών). Οι κύριοι τομείς της δραστηριότητάς μας, μεταξύ άλλων, είναι το εργατικό δίκαιο με τις εκφάνσεις αυτού σε ό,τι αφορά την νομοθεσία GDPR, αλλά και το κοινωνικό-ασφαλιστικό δίκαιο.

ΕξειδικευσειΣ

Εργατικο
Δικαιο

Που επικεντρωνομαστε

Η εμπειρία μας καλύπτει όλο το φάσμα του εργατικού δικαίου και των εργασιακών ζητημάτων που μπορεί να αντιμετωπίσει ο εργοδότης, τόσο σε συμβουλευτικό επίπεδο όσο και ενώπιον των δικαστηρίων και λοιπών αρχών.

Τα στατιστικα μαΣ εωΣ τωρα

80

ΜακροχρονιεΣ ΣυνεργασιεΣ με ΠελατεΣ

>90%

Ποσοστο Δικαστικων Επιτυχιων

25

Χρονια ΕμπειριαΣ

Καποιοι απο τουΣ ΠελατεΣ ΜαΣ

Χτιζουμε
ΣχεσειΣ
ΕμπιστοσυνηΣ

Η Ad Hoc Legal ανταποκρίνεται πάντα έγκαιρα και εύστοχα στις νομικές προκλήσεις, προκρίνοντας την καλύτερη δυνατή και πρακτική λύση για τον πελάτη της, με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία, αλλά και προσαρμοστικότητα στις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη.

Ad Hoc Legal-Χριστίνα Βασιλοπούλου
Χριστινα Βασιλοπουλου
General Legal Counsel East Europe

Οι Ad Hoc Legal παρέχει έγκαιρες και ακριβείς λύσεις στο πελατολόγιο τους. Είναι σε θέση να προσφέρουν εποικοδομητικές και αποτελεσματικές λύσεις που προσθέτουν αξία. Η Ad Hoc Legal είναι μακροπρόθεσμος συνεργάτης.

Ad Hoc Legal-Χρήστος Μπομπόλιας
ΧρηστοΣ ΜπομπολιαΣ
Chief Operating Officer, COCO-MAT SA

Υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, συνέπειας και αξιοπιστίας, είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που αναγνωρίσαμε στη συνεργασίας μας με την κα Πουλάκου της AD HOC LEGAL. Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον, η κα Πουλάκου ανταποκρίνεται με γνώση και εξειδίκευση, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε ένα ευρύ φάσμα νομικών ζητημάτων.

Ad Hoc Legal-Βίκυ Πιστιόλα
Βικυ Πιστιολα
Vice President

Άμεση ανταπόκριση και λύση των θεμάτων με σεβασμό στις προθεσμίες.
Προσέγγιση λεπτομερής, ρεαλιστική χωρίς ωραιοποίηση των καταστάσεων.
Οι λύσεις που παρέχονται είναι μελετημένες, σοβαρές και εφαρμόσιμες, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της εταιρείας.

Ad Hoc Legal-Θεόδωρος Πουλόπουλος
ΘεοδωροΣ ΠουλοπουλοΣ
Chairman & CEO Beirsdorf Hellas

Οι συνεργασίες μας για επιχειρήσεις και κλάδους, μας έχουν δείξει ότι η Χρυσηίς έχει γνώση και εμπειρία, για το πώς λειτουργούν οι επιχειρήσεις. Και η συμβολή της στο πεδίο έχει αμεσότητα, είναι πολύτιμη. Γιατί είναι πρακτική και συγκεκριμένη.

Ad Hoc Legal-Χρήστος Ιωάννου
ΧρηστοΣ Ιωαννου
Manager

Με εμπιστοσύνη, συχνή αλληλεπίδραση και απόλυτη κατανόηση του business και της εργασιακής κουλτούρας της εταιρείας μας, η συνδρομή και συμβολή της Χρυσηίδας Πουλάκου είναι καθοριστική τόσο στην επίλυση (κατά καιρούς ευαίσθητων) εργασιακών θεμάτων όσο και στην ενσωμάτωση των νέων Πολιτικών που επιβάλλονται από την πληθώρα διατάξεων εργατικής νομοθεσίας, με γνώμονα πάντα την προστασία των ανθρώπων μας αλλά και τη διατήρηση ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Η Χρυσηίδα γνωρίζει καλά την κουλτούρα και τη μακρά ιστορία μας και ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται τις σύγχρονες ανάγκες για εξέλιξη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Ad Hoc Legal-Αγγελική Σοφού
Αγγελικη Σοφου
Legal Counsel at Athens Brewery

Με την κα Πουλάκου έχουμε πολυετή συνεργασία σε θέματα εργατικού δικαίου, εργασιακών σχέσεων και λοιπών θεμάτων που άπτονται του αντικειμένου της.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την έως τώρα συνεργασία μας διότι πέρα από τη βαθιά γνώση και την εμπειρία της, μας παρέχει εναλλακτικές λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν και πάντα με αμεσότητα και ακρίβεια. Τέλος, είναι σημαντικό για εμάς ότι οι προτάσεις της είναι ρεαλιστικές και λαμβάνουν υπόψη τις επιχειρησιακές ανάγκες της εταιρείας, ενώ όταν χρειάζονται συνοδεύονται και από πλάνο επικοινωνίας και υλοποίησης.

Ad Hoc Legal-Αγγελική Οικονόμου
Αγγελικη Οικονομου
CEO

Η Ad Hoc Legal αποτελεί μια έμπιστη νομικά συμβουλευτική επιλογή παρέχοντας Νομικές Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το γραφείο της κας Πουλάκου συνίσταται ανεπιφύλακτα για την άμεση και αποτελεσματική επίλυση εργατικών θεμάτων για τη σύγχρονη επιχείρηση.

Ad Hoc Legal-Κωνσταντίνα Ευαγγελίου
Κωνσταντινα Ευαγγελιου
CEO at Septona SA